Home / Algemeen / Start met wandelen! Start weer met nordic-wandelen! Start bij Sportclub Prins Hendrik!
Patisserie De Rouw

Start met wandelen! Start weer met nordic-wandelen! Start bij Sportclub Prins Hendrik!

Wandelen met anderen of nordic-wandelen met anderen! Iets voor jou? Of denk je dat het niets voor jou is? Probeer het uit en je weet het. Een van de makkelijkste vormen van bewegen is wandelen. Kwestie van schoenen aan, jas aan en hup naar buiten. Zou je denken! Toch komt het er vaak niet van. Of je houdt het niet vol. Smoezen of redenen genoeg.

Je aansluiten bij een club helpt je om wél op pad te gaan. In Vught bestaat zo’n club: de Vughtse Sportclub Prins Hendrik.
Prins Hendrik biedt je meerdere keren per week de mogelijkheid om samen met anderen één tot anderhalf uur te wandelen of te nordic-wandelen in de omgeving van het clubhuis: natuurgebied De Vughtse Heide en de aangrenzende gebieden. De groepen worden begeleid door gekwalificeerde trainers.

Als je kennis wilt maken met deze activiteiten en met Prins Hendrik kun je kiezen uit twee kennismakingslessen:
• Dinsdag 7 januari, 9.00 uur: introductieles nordic-wandelen. Een gekwalificeerde trainer geeft je instructie over de juiste wandeltechniek, je maakt kennis met de sfeer van de sportclub en je hoort wat er voor jou voor mogelijkheden zijn. Deze kennismakingsles is bedoeld voor mensen die al ooit genordict hebben en zelf beschikken over stokken. Voor een enkeling zijn er stokken te leen. Degenen die willen leren nordic-wandelen kunnen terecht bij een cursus die twee keer per jaar gegeven wordt.
• zaterdag 11 januari, 9.15 uur: introductieles voor wandelaars. Een gekwalificeerde trainer geeft je instructie over de juiste wandeltechniek, je maakt kennis met de sfeer van de sportclub en je hoort wat er voor jou voor mogelijkheden zijn.

Elke kennismakingsles kost €2,- , koffie of thee inbegrepen. Ter plekke contant betalen. De les start vanuit het clubhuis van Prins Hendrik, Sportlaan 1, 5263 DN Vught

Door je nu meteen aan te melden heb je die allereerste stap al gezet: loopsport@ph.nl. Zet erbij of je je aanmeldt voor 7 of 11 januari. Beide mag ook. Kijk op www.ph.nl/loopsport voor meer informatie. Mocht je op 7 of 11 januari niet kunnen en wil je toch starten. Geen probleem, je kunt op elk moment instromen in de bestaande groepen. Op de website kun je vinden hoe dat moet.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kijk ook bij

DePetrus vraagt hulp van vrijwilligers

Ingezonden mededeling Binnen Ontmoetingscentrum DePetrus werken vijf organisaties samen: bibliotheek Babel, het Vughts Museum, Stichting …