Start cursusseizoen 2022-2023 ABZ

Het cursusseizoen van ABZ gaat eind september weer van start. Al jaren biedt ABZ diverse taalcursussen aan en ook dit seizoen zijn er lessen Engels, Frans, Spaans en Italiaans. De taalcursussen zijn voor zowel beginners als (ver)gevorderden.

Creatieve en educatieve cursussen
ABZ biedt een groot aanbod aan creatieve cursussen zoals diverse Schilder- en Tekencursussen, Bloemschikken, Haken en Breien, Vilten, Kleding maken, Fotografie, Keramiek en Beeldhouwen in Speksteen. Daarnaast zijn er verschillende workshops zowel overdag als in de avonden.

Naast de creatieve cursussen heeft ABZ verschillende informatieve cursussen zoals de Leesclubs, Vughtologie, Stamboomonderzoek, In gesprek met elkaar, Kunstgeschiedenis en Muziekgeschiedenis. Ook is er nog plaats voor nieuwe deelnemers bij diverse beweegcursussen en computercursussen. Dit jaar is in samenwerking met de GGD de nieuwe cursus ‘Gezonde Leefstijl voor 50+’ georganiseerd. De cursus bestaat uit vier inspirerende bijeenkomsten waarbij de thema’s positieve gezondheid, voeding, bewegen en slaap/ontspanning worden besproken.

Informatie en inschrijven
Twijfel je of een cursus iets voor je is? Of heb je andere vragen, neem dan een kijkje op de website of neem contact op. Meer informatie en de tarieven zijn te lezen op www.abzvught.nl of bel naar 073-6572000. Het volledige cursusprogrammaboekje is ook te zien op diverse locaties in Vught zoals in DePetrus, Heuvel 2 in Vught.

Bijdrageregeling Meedoen/Volwassenenfonds
Wil je graag deelnemen aan de cursussen of activiteiten maar is dit financieel niet mogelijk? Dan kun je een bijdrage ontvangen via de regeling ‘Meedoen’ van de gemeente Vught. Ook is het mogelijk om via het ‘Volwassenenfonds’ een bijdrage te ontvangen zodat je kunt meedoen aan de activiteiten. Mocht je hierover vragen hebben, dan kun je altijd bij ABZ terecht.

Kijk ook bij

Winterse Buitenbios bij Verkadefabriek

Na het succes van de eerste editie van Buitenbios im Schnee in 2022, nodigt de …