Start carnaval vrijdagavond bij ’t Aperitiefke

Vrijdag 9 februari begint carnaval in Dommelbaorzedurp meteen goed bij Prinsenhof de Speeldoos met ’t Aperitiefke. Dit nieuwe evenement vervangt dit jaar het gebruikelijke Ouverturelure. Ga gezellig vanaf 20.33 uur naar de Speeldoos voor muzikale optredens, carnavaleske meezingers en grappige acts. En het mooiste is: je hebt er géén kaartje voor nodig en het is helemaal gratis.

Voor dit nieuwe evenement hebben Net Zat en De Knolderapen de handen ineen geslagen. Beide clubkes zullen gedurende de avond meermaals optreden in de foyer van de Speeldoos. Ook is er volop ruimte voor bekende carnavalsliedjes die door verschillende zangers ten gehore gebracht worden. De Kaoter is veur Laoter zal met een act de avond een grappige kwinkslag geven, evenals de dames van Net Zat. En natuurlijk is er de dj die er nog wat lekkere nummers in gaat gooien. Kortom, alle ingrediënten voor een mooie start van het carnaval in Dommelbaorzedurp.
Oja, de presentatie is in goede handen bij Siebren van der Zee. Dus twijfel niet langer waar je carnaval gaat vieren op vrijdagavond. In Prinsenhof de Speeldoos is het te doen!

Kijk ook bij

Swim & Dance to Fight Cancer Den Bosch-Vught

Op zondag 1 september vindt het unieke evenement Swim & Dance to Fight Cancer plaats …