Home / Algemeen / Start audities nieuwe muziektheaterproductie ‘Tussen Hoop & Stenen’
Patisserie De Rouw

Start audities nieuwe muziektheaterproductie ‘Tussen Hoop & Stenen’

In oktober 2019 is het 75 jaar geleden dat ’s-Hertogenbosch is bevrijd. Van 20 t/m 27 oktober 2019 zal er door de gemeente ’s-Hertogenbosch met verschillende activiteiten groots aandacht worden besteed aan de gebeurtenissen rondom de slag en de bevrijding van ’s-Hertogenbosch in oktober 1944.

Als onderdeel van het totale pakket herdenkingen ligt er voor De Meierij Theaterproducties de bijzondere en eervolle taak om de bezetting en bevrijding te verbeelden in een aangrijpend muziektheaterdocument ‘Tussen Hoop & Stenen’. De voorstellingen worden gehouden in het Theater aan de Parade.

Op 19, 20 en 26 januari worden er audities gehouden voor zang, spel en dans in de Theaterwissel aan de Parallelweg in ’s-Hertogenbosch. Heb je zin om mee te doen en kun je een positieve en productieve bijdrage leveren aan het welslagen van deze productie, meld je dan aan via de website: www.meierijtheater.nl. Ook wanneer je hand-en-spandiensten wilt verlenen ben je van harte welkom om je aan te melden via de website.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kijk ook bij

Laatste dagen om ON-THE-GO te zien bij Mieke van Schaijk

De tentoonstelling ON–THE–GO gaat haar laatste dagen in, alleen nog te zien vandaag en zaterdag! …