Sportmaatje, samen sporten of bewegen

Sporten en bewegen is goed voor het lichaam, de geest en de sociale contacten. We weten het allemaal, maar daadwerkelijk gaan sporten of bewegen is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Er zijn tal van redenen te bedenken waarom jij op dit moment niet of nauwelijks sport of beweegt.

MOVE Vught wil de drempel om te gaan sporten of bewegen verlagen, door het sámen te doen. Lastig in deze tijd, maar niet onmogelijk. Binnen de grenzen van de maatregelen wordt iedereen uitgenodigd om samen met MOVE in beweging te komen! Welke activiteit dat wordt, mag je helemaal zelf bedenken. Je kunt denken aan wandelen, jeu de boules spelen, fietsen of outdoor fitness. Maar je kunt ook kiezen voor skeeleren, discgolf, mountainbiken of bootcamp. Heb jij zelf een leuke activiteit op het oog? Laat het weten aan MOVE! In overleg wordt bepaald wanneer een activiteit gaat plaatsvinden. De medewerkers van MOVE zijn in ieder geval tot een periode van vier weken voor jou beschikbaar.

Vind je het spannend om dit alleen te doen? Geen enkel probleem. Binnen de maatregelen kan worden gesport met twee personen, exclusief de instructeur (begeleider vanuit MOVE Vught). Het project Sportmaatje is ook interessant voor mantelzorgers. Er wordt voor gezorgd dat jij voldoende inspiratie en tips hebt om, samen met de persoon voor wie jij zorgt, te kunnen sporten of bewegen.

Aanmelden
Ben je geïnteresseerd? Geef je dan nu op via Vught Beweegt (www.vughtbeweegt.nl). Na je inschrijving neemt MOVE contact met je op om jouw persoonlijke wensen en mogelijkheden te bespreken. Deelname is helemaal gratis. Kortom, een prachtig aanbod voor vier weken een ‘personal trainer’. Wacht niet langer en schrijf je in! Ben je een doorgewinterde sporter en ben je op zoek naar een extra uitdaging? Ook dan ben je welkom om in te schrijven.

Kijk ook bij

Martien en Jet van Broekhoven 65 jaar getrouwd

Martien (87) en Jet (86) van Broekhoven zijn op 20 juli 65 jaar getrouwd. Zij …