Sportkleding Weggeefbeurs

Het begint een begrip te worden, de Sportkleding Weggeefbeurs in Vught. Dat merken de organisatoren niet alleen aan de vele positieve reacties ten tijde van de inzameling én de weggeefbeurs. Maar dat merken ze ook doordat mensen rond deze tijd de organiserende partijen bevragen of het dit jaar doorgaat en wanneer de inzameling gaat plaatsvinden.

Het leek hen dan ook goed om iedereen te informeren over de stand van zaken. Het voornemen is om na de zomervakantie de Sportkleding Weggeefbeurs te houden. Uiteraard moet hiervoor sportkleding worden ingezameld; de inzameling zal pas plaatsvinden wanneer dat weer verantwoord is. De bekendmaking van de inzamelmomenten én de datum van de weggeefbeurs zullen zo snel mogelijk gecommuniceerd worden door de organiserende partijen (Kernteam Bestaanszekerheid Vught, Welzijn Vught en MOVE Vught). Heb je sportkleding, -schoenen en/of -attributen om te doneren? Dan is het verzoek om ze nog even te bewaren tot er groen licht is om ze in te zamelen.

Opslag
De weggeefbeurs moet een jaarlijks terugkerend initiatief worden. Voor het inzamelen van de kleding worden dit jaar kledingbakken aangeschaft (bestickerde kliko 240L). Deze moeten na de inzameling opgeslagen worden. Bij gebrek aan eigen opslagruimte, wordt gezocht naar geschikte opslag. Kun jij opslag bieden of weet je een locatie waar dat kan, neem dan contact op via info@movevught.nl.

Kijk ook bij

Het sneeuwbaleffect, meer groen in uw tuin

Burgerinitiatief KANT komt met een nieuwe actie om uw tuin nog meer groen te maken. …