Sportkleding Weggeefbeurs op vrijdag 23 augustus

‘Geef je sportkleding een nieuw leven!’ Aan die oproep hebben vele mensen gehoor gegeven. Er zijn enorm veel spullen gedoneerd in de daarvoor bestemde bakken: van sportshirts tot sportbroeken, van trainingspakken tot sportschoenen en van hockeysticks tot tennisrackets. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is gedoneerd. Voor wie? Nou, voor iedereen in Vught en Cromvoirt die sportkleding of sportattributen nodig heeft voor het nieuwe sportseizoen. Er is niet alleen kleding voor kinderen, maar ook voor jongeren en volwassenen. Op vrijdag 23 augustus wordt de Sportkleding Weggeefbeurs gehouden. Deze vindt plaats in Jeugd- en Jongerencentrum Elzenburg (Lidwinastraat 12c) van 19.00-21.00 uur. Uiteraard is de toegang gratis.

Graag bedanken de organisatoren de organisaties/verenigingen waar de ophaalbakken mochten staan: Zwaluw VFC, Prins Hendrik, TV Wolfsbosch, TV Bergenshuizen, Jeugd- en Jongerencentrum Elzenburg, Tweedehandskledingwinkel ‘Hebbes’, De Huiskamer, DePetrus, Jumbo Raadhuisstraat, Jumbo Moleindplein, Albert Heijn Stationsstraat, Marktveldpassage, Herberg ’t Wapen van Cromvoirt.

Het project ‘Geef je sportkleding een nieuw leven’ en de daarbij behorende ‘Sportkleding Weggeefbeurs’ zijn initiatieven van en worden georganiseerd door MOVE Vught, Kernteam Bestaanszekerheid Vught en Welzijn Vught.

Kijk ook bij

Benefietconcert met Og3ne en Emmelie

Op vrijdag 23 december om 20.00 uur is de Ruwenberg het kerstdecor voor het benefietconcert …