Sportkleding weggeefbeurs druk bezocht

De inzameling van sportkleding en sportmaterialen was al een succes. De hele zomer was er op verschillende plekken in Vught sportkleding ingezameld, zodat het een tweede leven elders zou kunnen krijgen. Vrijdagavond 23 augustus was het dan zover. De sportkleding weggeefbeurs werd gehouden in Elzenburg.

Natuurlijk hoopten we dat er veel mensen zouden komen, want Elzenburg lag vol met sportkleding, sportschoenen en allerlei sportmaterialen zoals tennisrackets en hockeysticks. Om 18.00 uur gingen de deuren open voor mensen die bekend zijn bij Leergeld, Vincentius, Vluchtelingenwerk of Stichting MariTon . Zij waren als vip’suitgenodigd, zodat zij als eersten de kans kregen om voor hun kind(eren) de juiste sportkleding uit te kiezen. Vanaf 19.00 uur was iedereen welkom om sportkleding een tweede leven te bieden. Want voor het milieu is het natuurlijk ook goed om sportkleding niet zomaar weg te gooien. Met meer dan 100 bezoekers was de opkomst nog groter dan vorig jaar. De organisatie kijkt dan ook tevreden terug op een goed bezochte en succesvolle weggeefbeurs. Zeker voor herhaling vatbaar!

Wilt u volgend jaar meehelpen met het organiseren van deze beurs? Dan kunt u contact opnemen met Welzijn Vught, info@welzijnvught.nl, 073-6565350.

Kijk ook bij

Benefietconcert met Og3ne en Emmelie

Op vrijdag 23 december om 20.00 uur is de Ruwenberg het kerstdecor voor het benefietconcert …