‘Sport op Zondag’ bij NOVO3 weer van start

Nu de clubs uit de verplichte coronastop weer voorzichtig met hun activiteiten begonnen zijn, komt ook de start van de diverse competities in zicht. NOVO3 Sport op Zondag de ‘Vughtse Langs de lijn’-versie gaat weer wekelijks van 17.00-18.00 uur verslag doen van hetgeen zich afspeelt op de sportvelden en in de sportzalen.

NOVO3 volgt de verrichtingen van Zwaluw VFC, Real Lunet, Helvoirt, MOP, VVC, Octopus en JCV op de voet. In de live-uitzending zijn de uitslagen, standen en reacties van trainers en spelers te horen. Ook bij grote evenementen zoals het Bavaria tennistoernooi en het Vughtse Parkentoernooi is NOVO aanwezig. Ook de prestaties van de atleten en gymnasiasten van Prins Hendrik komen aan bod. Elke week proberen wisselende presentatoren en technici u binnen 1 uur bij te praten over de sportgebeurtenissen van dat afgelopen weekend.

NOVO Sport op Zondag is live te beluisteren op NOVO3.nl internetradio, laptop en smartphone. Klik op NOVO3.nl , dan verschijnt de website, klik vervolgens op luister live. De verslagen met bijbehorende interviews met foto’s en soms wedstrijdbeelden verschijnen daarna op de website. Sport op Zondag elke week van 17.00 tot 18.00 uur live. Ook te beluisteren bij ‘luister terug’ op NOVO3.

Kijk ook bij

Expositie Joris van Spaendonck bij Van Loon Galleries

Van Loon Galleries organiseert een expositie met schilderijen van Joris van Spaendonck. De expositie is …