Sponsor een jeu-de-boulesbaan

De deelnemers van Zorgtuinderij de Es, ouderen met een hulpvraag, spelen graag een spelletje jeu de boules. Bedrijven kunnen nu de aanleg van een jeu-de-boulesbaan sponsoren. Als tegenprestatie mogen zij deze zomer hun personeel een leuk uitje in het vooruitzicht stellen.

De grote wens van de deelnemers, vrijwilligers en medewerkers is een echte jeu-de-boulesbaan, met een zitje. De zorgtuinderij zit echter nog met een gat in de begroting van 2200 euro. Vandaar het idee om sponsors te betrekken. In ruil voor een bijdrage in geld kan De Es een viparrangement op maat maken voor een groep mensen. Dat omvat in ieder geval een ontvangst, rondleiding over de bijzonder tuinderij en een mooie maaltijd op basis van de oogst van de dag. Of wellicht bent u op zoek naar een originele plek voor een heisessie met een groep? Voor meer informatie en uw suggesties kunt u mailen naar info@tuindees.nl.

Zorgtuinderij de Es ligt aan de dorpsrand van Haaren en begeleidt mensen met een hulpvraag. Op de tuinderij worden biologische groenten geteeld die aan huis verkocht worden. De tuinderij heeft 3 doelgroepen; ouderen, psychiatrie en burn-out/arbeidsre-integratie.

Kijk ook bij

Winterse Buitenbios bij Verkadefabriek

Na het succes van de eerste editie van Buitenbios im Schnee in 2022, nodigt de …