Spelmiddag De Keinder Deinderen Deur groot succes

Blije gezichten en enthousiaste reacties. Op zondagmiddag 5 februari vond in Jeugd- en Jongerencentrum Elzenburg het drukbezochte nieuwe evenement De Keinder Deinderen Deur plaats.

Ruim 300 opgetogen kinderen genoten van een actief spellencircuit met onder andere lasergamen, archery tag, reuze-lego, knutselen, schminken, suikerspinnen, de poppenkast van Ties en Fien en een heuse kinderdisco met een optreden van De jongens van REP.

Ook in het aangrenzende Dommeldurps Dweilcafé in de foyer was het volle bak. Daar kwamen de ouders, opa’s, oma’s, Prins en Gevolg en vele Dommelbaorzedurpers al feestend in carnavalsstemming met optredens van Deesjavu, Danmârzo, de JJ-Bende en feestzanger Lars.

Vereniging Dommelbaorzedurp en Stichting JJ danken de gemeente Vught, Den Boerenadel, Jeugd- en Jongerencentrum Elzenburg en alle vrijwilligers die meegewerkt hebben aan dit prachtige evenement voor de jeugd! De foto’s van Hoffotograaf Cees Ringelberg zijn binnenkort te zien op de Facebookpagina van Dommelbaorzedurp en via www.dommelbaorzedurp.org.

Kijk ook bij

Politie waarschuwt voor nepagenten

De politie Oost-Brabant krijgt steeds meer meldingen van oplichters die zich voordoen als medewerkers van …