Spelen in de MDM Vught ‘Laidback Band’?

Gedurende de coronalockdownperiode heeft het live muziek maken lang op z’n gat gelegen. Nu mag het gelukkig weer! Ook het muziekonderwijs van MDM Vught is eindelijk weer op gang gekomen. Het is heerlijk om weer samen in een bandje te kunnen repeteren.

De Laidback Band is op zoek naar nieuwe muzikanten en wil fris van start gaan in het nieuwe kunsteducatieseizoen. Wie heeft er zin om mee te komen doen? Muziekdocent Paul Spoelstra: “We zijn op zoek naar blazers: trompet, saxofoon, trombone, etc. We hebben al een complete ritmesectie bestaande uit gitaar, basgitaar, piano & drums. We spelen relaxte instrumentale jazzy muziek. Elkaar ontmoeten, gezellig repeteren en zo af en toe een optreden, dat is het doel. ”

Informatie
De Laidback Band is een jazzband voor volwassen amateurmuzikanten die in de gelegenheid zijn om overdag te repeteren. Deze band is onderdeel van het programma-aanbod van MDM Vught (muziek/dans/musical). Wekelijks wordt op vrijdagochtend gerepeteerd onder leiding van Paul Spoelstra. Repetities vinden plaats in de Speeldoos van 10.00 tot 11.30 uur. Heb je belangstelling? Stuur dan een e-mail naar: paulspoelstra@gmail.com. Wil je nog wat meer informatie? Kijk dan eens op www.mdmvught.nl. (Scroll door naar ‘Laidback Band’.)

Kijk ook bij

Extra maatregelen om PI Vught en omgeving te beveiligen

Op verzoek van de lokale driehoek (Openbaar Ministerie, politie, PI Vught en gemeente Vught) heeft …