Speelgoedbank Vught zoekt vrijwilligers

Stichting Speelgoedbank Vught zet zich in voor kinderen van wie de ouders het niet breed hebben. Voor een groot aantal kinderen is een cadeau voor hun verjaardag of voor de feestdagen niet vanzelfsprekend, laat staan zomaar iets tussendoor.

Stichting Speelgoedbank Vught maakt het mogelijk dat deze kinderen meerdere keren per jaar speelgoed krijgen. Het speelgoed is van hoge kwaliteit, dus zo goed als nieuw en compleet. Al dit speelgoed wordt door vrijwilligers geselecteerd en schoongemaakt.

Op dit moment zoekt de Speelgoedbank 1 of 2 vrijwilligers om te helpen in de opslaglocatie, maandagochtend van 10.00 tot 12.00 uur. Taken: je sorteert speelgoed, kijkt of het heel en compleet is en maakt het speelgoed schoon; je repareert speelgoed indien nodig en mogelijk; je houdt de voorraad bij. Het op orde houden van de ruimtes die worden gebruikt door de speelgoedbank wordt gezamenlijk gedaan, o.a. stofzuigen en dweilen.

Wat wordt van de vrijwilliger verwacht? Affiniteit met kinderen en speelgoed, organisatietalent, enthousiasme en je houdt ervan om je handen uit de mouwen te steken. Wat wordt geboden? Leuke collegavrijwilligers, een gezellige werksfeer en prettige aansturing.

Interesse?
Bel voor meer informatie 06-39703630 op maandagochtend (10.00-12.00) of woensdagmiddag (14.00-16.00 uur) of mail je motivatie naar info@speelgoedbankvught.nl. De Speelgoedbank neemt dan z.s.m. contact met je op. www.speelgoedbankvught.nl

Kijk ook bij

Vughterstede verwelkomt Buurtverbinders

Samen bouwen aan een levendige gemeenschap Wat zijn ze toch allemaal aan het doen bij …