Speelgoed brengen naar Speelgoedbank Vught

De speelgoedbank Vught gaat weer speelgoed inzamelen. Helaas geen knuffels meer, aangezien daar een enorme voorraad van is.

Speelgoed brengen kan ongeveer één keer per kwartaal op vaste momenten. Het is niet mogelijk om op andere momenten speelgoed te brengen. De eerstvolgende inbrengmogelijkheden zijn: maandag 27 september 19.00-21.00 uur, woensdag 29 september 14.00 -16.00 uur en zaterdag 2 oktober 10.00-12.00 uur. Een afspraak maken is niet nodig. Het adres is: Landhuis Roucouleur, Glorieuxlaan 4 in Vught.

Echt blij
Bedenk dat kinderen echt blij worden van hedendaags speelgoed dat er nog aantrekkelijk uitziet (o.a. niet verkleurd) en schoon, heel & compleet is. Sophia van Thiel: “De speelgoedbank heeft – gezien de hoeveelheid speelgoed die wordt aangeboden – de luxe om selectief te zijn. Wij hebben regelmatig speelgoed gekregen dat kapot of versleten was. Dit brengen wij naar de milieustraat en dat kost geld. Geld dat we liever gebruiken voor andere doeleinden. Daarom controleren onze vrijwilligers het speelgoed dat wordt gebracht. Als het speelgoed niet voldoet, zal het worden afgewezen en geven wij het u mee terug. Wij stellen het dan ook zeer op prijs als het speelgoed vooraf door de inbrengers zelf goed gecontroleerd wordt.” www.speelgoedbankvught.nl

Kijk ook bij

Laat u verleiden door Hanneke Gommers

‘Pats!’ expositie in DePetrus Van 8 tot en met 24 juli zijn de bijzondere schilderijen …