Soroptimistclub Vught Lumineus verkoopt kaarten ten bate van Vluchtelingenwerk Vught

In deze tijden zitten we allemaal veel binnen. Na verloop van tijd begint dat toch wat saai te worden. Ook is het contact met onze familie en vrienden minder dan normaal. Ondanks de coronamaatregelen kunnen wij eropuit: al is het maar om in het zonnetje op de fiets rond te rijden. Hoe zou dat voor nieuwkomers in Nederland zijn?

Nieuwkomers in Vught staan aan het begin om hun leven hier op te bouwen, sociale contacten op te doen en vooral de omgeving en mensen te leren kennen. Vrouwelijke nieuwkomers die in Vught gehuisvest worden, kunnen vaak nog niet fietsen. Dankzij het fietsproject van Vluchtelingenwerk worden zij begeleid, in contact gebracht met anderen en worden zij zelfstandig en onafhankelijk.

Soroptimistclub Vught Lumineus heeft ter ondersteuning van het fietsproject unieke speelkaarten en ansichtkaarten ontworpen. Daarmee kun je samen weer eens een gezellig avondje kaarten en kun je de mensen die je mist weer laten weten dat je ze niet vergeten bent. Het gaat om een set van 8 ansichtkaarten en een set van 2 stokken speelkaarten. De opbrengst komt volledig ten goede aan het goede doel!

Benieuwd? Bestellen is eenvoudig via onze webshop. Je ontvangt je artikelen binnen 3 werkdagen. Ga naar de webshop van www.vughtlumineus.nl.

Soroptimistclub Vught Lumineus is deel van de organisatie van Soroptimistclubs wereldwijd. Soroptimisten zetten zich in voor de verbetering van de rechten van vrouwen en kinderen.

Kijk ook bij

Lezing over zonsverduisteringen en andere eclipsen

Op donderdag 27 juni geeft Urijan Poerink bij Sterrenwacht Halley in Vinkel een publiekslezing over …