Home / Algemeen / Soroptimistclub Vught Lumineus verkoopt aardbeien voor het goede doel
Patisserie De Rouw

Soroptimistclub Vught Lumineus verkoopt aardbeien voor het goede doel

Zondag 13 mei is het Moederdag! Een mooie gelegenheid om alle moeders in het zonnetje te zetten. Soroptimistclub Vught Lumineus helpt daarbij graag een handje mee.

Soroptimistclub Vught Lumineus is een Vughtse serviceclub. De club maakt deel uit van een internationaal netwerk van zo’n 100.000 vakvrouwen die werken aan de verbetering van de leefomstandigheden van vrouw en kind. De leden van de club weten waarmee je een moeder verrast op Moederdag: verse aardbeien! Lekker op een beschuitje of met slagroom.

Daarom verkopen de leden van Soroptimistclub Vught Lumineus op zaterdag 12 mei van 9.00 tot 16.00 uur aardbeien vanuit marktkramen (herkenbaar aan de rode luifels) aan het Marktveld, de Secretaris van Rooijstraat en het Moleneindplein. Elk bakje wordt mooi ingepakt en voorzien van handige tips om moeder nog meer te laten stralen. Van de opbrengst worden moederdagcadeaus gekocht, die met tussenkomst van het uitdeelpunt van de Voedselbank Den Bosch en omstreken aan moeders in Vught worden uitgedeeld. Mama’s in gemeente Vught die echt in armoede leven en ook een keer in het zonnetje mogen worden gezet! Een goede reden dus om een extra bakje te kopen.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kijk ook bij

Toewijzing Grote Zeeheldenbuurt van start

Woonstichting Charlotte van Beuningen biedt 138 sociale huurwoningen in rondes aan Woonstichting Charlotte van Beuningen …