Soroptimistclub Vught Lumineus verkoopt aardbeien voor het goede doel

Zondag 13 mei is het Moederdag! Een mooie gelegenheid om alle moeders in het zonnetje te zetten. Soroptimistclub Vught Lumineus helpt daarbij graag een handje mee.

Soroptimistclub Vught Lumineus is een Vughtse serviceclub. De club maakt deel uit van een internationaal netwerk van zo’n 100.000 vakvrouwen die werken aan de verbetering van de leefomstandigheden van vrouw en kind. De leden van de club weten waarmee je een moeder verrast op Moederdag: verse aardbeien! Lekker op een beschuitje of met slagroom.

Daarom verkopen de leden van Soroptimistclub Vught Lumineus op zaterdag 12 mei van 9.00 tot 16.00 uur aardbeien vanuit marktkramen (herkenbaar aan de rode luifels) aan het Marktveld, de Secretaris van Rooijstraat en het Moleneindplein. Elk bakje wordt mooi ingepakt en voorzien van handige tips om moeder nog meer te laten stralen. Van de opbrengst worden moederdagcadeaus gekocht, die met tussenkomst van het uitdeelpunt van de Voedselbank Den Bosch en omstreken aan moeders in Vught worden uitgedeeld. Mama’s in gemeente Vught die echt in armoede leven en ook een keer in het zonnetje mogen worden gezet! Een goede reden dus om een extra bakje te kopen.

Kijk ook bij

Geef jouw sportkleding een tweede kans

Na de zomervakantie wordt voor de 6e keer de Sportkleding Weggeefbeurs gehouden. Vanaf april is …