Snuffelwandeling met hond aan de lijn

Wandel jij graag met je hond door de natuur? En wil jij van deze wandeling een ware beleving maken, voor jou én je hond? Meld je dan snel aan voor de workshop ‘Met de hond aan de lijn is leuk’. Kijk op natuurmonumenten.nl/agenda.

Ontdek tijdens deze wandeling hoe leuk het kan zijn met de hond aan de lijn! Onder begeleiding van hondengedragsbegeleider Dewi zet je de snuffelkunsten van je hond actief en op speelse wijze in. Je krijgt inzicht in het gedrag van je hond, leert meer over de natuur en je ontdekt waarom aanlijnen zo belangrijk is in de natuur. Deze workshop biedt een unieke combinatie, waarbij je de band met je hond versterkt. Dus geef je snel op voor deze bijzondere ervaring! Natuurmonumenten en Dewi, hondengedragsbegeleider van ‘Hond van Pavlov’, zijn een unieke samenwerking aangegaan. Als ambassadeur steunt zij Natuurmonumenten in haar standpunt dat baas én hond welkom zijn in de natuur zolang de hond is aangelijnd. Met deze workshop worden hondenbezitters gestimuleerd om op de mooiste plekjes van de natuur samen met hun hond iets geweldigs te beleven.

Aanmelden
Vertrek op zaterdag 26 mei om 10.00 uur bij parkeerplaats Posthoornseweg in de Kampina. Niet-leden betalen 45 euro. Leden van Natuurmonumenten betalen 30 euro. Aanmelden kan alleen via dewivandenbossche@icloud.com. Wees er snel bij, want per workshop zijn er maar een beperkt aantal plaatsen.

Kijk ook bij

Geef jouw sportkleding een tweede kans

Na de zomervakantie wordt voor de 6e keer de Sportkleding Weggeefbeurs gehouden. Vanaf april is …