Smartlappenkoor Onbekrommert uit Cromvoirt

Door de jaren heen zullen vele inwoners van Vught, Den Bosch e.o. al kennis hebben gemaakt met het ‘Smartlappenkoor Onbekrommert’ uit Cromvoirt. Het koor bestaat immers in 2023 al vijftien jaar!

‘Onbekrommert’ is destijds opgericht door enkele muziekliefhebbers uit Cromvoirt. Inmiddels bestaat het koor uit 65 mannen en vrouwen uit Cromvoirt en nabije dorpen en steden. Het gezelschap treedt op in een cirkel van 25 km rondom Vught. Met hun bekende smartlappen fleuren de koorleden menig festival op. Ook in verpleeghuizen brengen ze bewoners in beweging en wordt met volle borst meegezongen met het brede repertoire aan levensliedjes. Het koor wordt begeleid door een eigen combo. Onbekrommert hanteert het motto: kwaliteit en gezelligheid is de beste combinatie. Tijdens de repetitie, die eenmaal per twee weken plaatsvindt, wordt hard gewerkt aan de kwaliteit. De leden van het koor vinden het belangrijk alle optredens goed voor te bereiden en aansprekende uitvoeringen te geven. Uitvoeringen waar ze trots op kunnen zijn, daar gaan ze voor! Wat daarnaast kenmerkend is voor het koor, is de gezelligheid. Heel wat vriendschappen vinden hun oorsprong in het koor, net als andere initiatieven, zoals wandelingen en filmbezoek, al naar gelang de interesse.

Wachtlijst
Klinkt u dit als muziek in de oren? Helaas kan het koor op dit moment geen nieuwe leden aannemen in verband met een ledenstop. Het koor heeft het maximum van 65 leden bereikt. Maar u kunt u wel inschrijven voor de wachtlijst door een e-mail te sturen naar info@onbekrommert.nl.

Indien u zelf werkzaam bent in een zorginstelling en het leuk zou vinden als ons koor een keer een uitvoering geeft voor uw bewoners, kunt u via hetzelfde e-mailadres contact met ons opnemen.

Kijk ook bij

Voorjaarsconcert Vughts Mannenkoor & Vrouwenkoor Innovation

Zondagmiddag 24 maart 14.00 uur zal het Vughts Mannenkoor een voorjaarsconcert verzorgen, samen met Vrouwenkoor …