Smakelijk en gezond diner op theateravond Lokaal 30

Op woensdagavond 29 maart in de Cultuurweek 2023 speelt om 20.00 uur de theatervoorstelling ‘Tegelijkerretijd’ in het HelvoirThuis in Helvoirt. De voorstelling wordt gespeeld door Jan van der Els en Thea Dekkers en geregisseerd door Piet van Bijnen en gaat over een gewone dag uit het leven van twee Bossche vrouwen. Ze keuvelen, kaarten, drinken koffie, breien, telefoneren en zingen. Tegelijkerretijd hebben ze het over mannen, kwaaltjes en kinderen.

Op deze avond biedt Lokaal 30 (het samenwerkingsverband tussen ABZ, Welzijn Vught, Huis73, Ouderen Samen, MOVE Vught, Plaza Cultura, GGD en HelvoirThuis) een diner voor bezoekers aan. Dit shared diner wordt bereid tijdens een kookworkshop voor kinderen, onder begeleiding van Catrien Kuijpers van De Kooktuin. Bezoekers schuiven om 18.15 uur aan tafel, gaan met elkaar in gesprek met behulp van de kletspot, terwijl er een heerlijke en gezonde maaltijd wordt geserveerd door de jonge koks. Speciaal voor deze Cultuurweekavond wordt het diner aangeboden voor maar 5 euro per persoon. Op het menu staan een groentesoep, Indiase curry en als toetje een zelfgemaakte hangop.

Aanmelden
Gaat u de voorstelling in het HelvoirThuis bezoeken en hebt u wel zin in een smakelijk voorafje, in ontmoeting met andere bezoekers? Wilt u zich laten verrassen door dit diner en de voorstelling? Meldt u zich dan aan via info@welzijnvught.nl met uw naam en contactgegevens. U betaalt de bijdrage voor het diner op de avond zelf met pin (cash niet mogelijk). Let op: voor de theatervoorstelling dient u apart tickets à 10 euro te bestellen.

Voor kids
Ben je 9-12 jaar en wil je meekoken en -eten? Dan kun je je gratis aanmelden via de website van Vught Beweegt. En wist je dat MOVE Vught in de middag in Helvoirt Plein Sportief organiseert met lasergamen voor kinderen van 6-12 jaar?

Kijk ook bij

Vughterstede verwelkomt Buurtverbinders

Samen bouwen aan een levendige gemeenschap Wat zijn ze toch allemaal aan het doen bij …