Sinterklaas wandelt door Vught

Op zondag 13 november komt Sinterklaas aan op het station in Vught. Om 12.58 uur arriveert hij met de trein, aan de kant van de Stationsstraat. Vanaf het station wandelt Sinterklaas met zijn Pieten naar het raadhuis. Daar ontvangt burgemeester Van de Mortel Sinterklaas. Sinterklaas neemt de tijd voor zijn wandeling. De verwachte aankomsttijd op het raadhuis is rond 14.30 uur.

De wandelroute is als volgt: Stationsstraat, Nieuwstraat, Sint-Elisabethstraat, langs Huize Elisabeth, Kloosterstraat, Kerkstraat, Heuvel (voor DePetrus langs), Raadhuisstraat. De omwonenden aan de route wordt gevraagd de vlag uit te hangen. Bij het raadhuis wordt Sinterklaas ontvangen door de burgemeester. De route geeft voldoende ruimte voor alle kinderen om Sinterklaas van dichtbij te zien en een hand te geven.

Sint aan huis
Ook is het mogelijk Sinterklaas en/of Pieten thuis te ontvangen. Meer informatie hierover staat op de website www.sinterklaasvught.nl. Reageer snel, want de agenda van Sinterklaas is snel gevuld. Meer informatie over de intocht van Sinterklaas staat vermeld op de website van de stichting: www.sinterklaasvught.nl

Kijk ook bij

Jong talent exposeert in Museum Boxtel

Van 20 april tot en met 30 juni is in Museum Boxtel de expositie ‘MUBO …