Home / Algemeen / Sint-Michielsgestel in tekst en beeld
Patisserie De Rouw

Sint-Michielsgestel in tekst en beeld

Natuurgroep Gestel sluit het vijfde lustrumjaar op woensdagavond 12 december af in De Huif met de officiële presentatie van een bijzondere uitgave: ‘Groen Sint-Michielsgestel, van Aa tot Dommel’. Aanvang 20.00 uur.

In het 76 bladzijden tellende boekje, op groot formaat, staan tekst en beeld over waterlandschap, landgoederen en bos & heide, stuk voor stuk parels in en aan de randen van Sint-Michielsgestel. Natuurgroep Gestel hoopt dat inwoners en bezoekers van Gestel hiermee nog meer oog krijgen voor het moois dat binnen handbereik ligt. En bovendien ook eens een ‘kijkje bij de buren’ gaan nemen: aan de overkant van de Dommel, de Aa of het kanaal. Dit prachtige boekje, samengesteld door leden van Natuurgroep Gestel en uitgebracht door De Uitgeversgroep, is op deze jubileumavond voor zowel niet-leden als leden van Natuurgroep Gestel te koop voor 5 euro (winkeladviesprijs daarna 9,95). Tevens is voor deze bijzondere avond een ‘mystery guest’ uitgenodigd. Deze ook buiten Brabant bekende persoon zal de bezoekers een groene spiegel voorhouden.

Vrij toegang voor leden en niet-leden (reserveren is niet noodzakelijk). De bezoekers worden getrakteerd op een warme of koude drank. Viert u mee? Zie ook www.natuurgroepgestel.nl.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Kijk ook bij

Kinderopvang Onder de Pannen: een sociale onderneming

‘Waar je in ’t klein GROOT KUNT WORDEN!’ Het is het alleszeggende motto van de …