Sint bij ’t Haventje in Esch

Zondag 25 november arriveert Sinterklaas in Esch. Om 14.30 uur komt hij per pakjesboot aan, over de Essche Stroom. Hij wordt ontvangen bij ’t Haventje aan de Haarenseweg. De Pieten zijn al eerder in het dorp; vanaf ongeveer 13.15 uur zijn ze op de Pietenpleintjes te vinden op De Beemd, Den Bogerd en de Zantakker.

Sinterklaas en zijn Pieten hebben dit jaar een andere vaarroute! Zij zullen door de Essche inwoners opgewacht worden bij ’t Haventje, waar Sint en zijn Pieten welkom geheten worden door burgemeester Zwijnenburg-van der Vliet. Ook fanfare Sint Willibrordus is aanwezig. De fanfare en de kinderen begeleiden Sinterklaas naar Dorpshuis De Es, via de Haarenseweg. Vanaf 15.00 uur kunnen de kinderen in het dorpshuis feestvieren met Sint.

Slaapkamer
Sinterklaas heeft ook dit jaar een mooie slaapkamer in Esch. Kinderen en hun (groot)ouders kunnen de slaapkamer bezoeken op dinsdagmiddag 27 november, maandagmiddag 3 december en dinsdagmiddag 4 december, van 15.00 tot 16.00 uur. Daarnaast is de slaapkamer op vrijdagavond 30 november geopend. Sinterklaas vindt het erg leuk als er op deze avond veel kinderen langskomen. Houd Facebook / het volgende persbericht in de gaten voor de tijden! De slaapkamer is opnieuw in De Opgang, de ruimte achter de sacristie in de H. Willibrorduskerk in Esch. Natuurlijk is Sinterklaas ook digitaal bereikbaar via sinterklaas@soesch.nl. Op de website van Sinterklaas www.soesch.nl staat steeds het laatste nieuws over Sinterklaas in Esch.

Kijk ook bij

Heeft de waterstofauto nog toekomst?

Ingezonden mededeling Wanneer je de cijfers van de verkochte aantallen auto´s bekijkt, dan valt het …