Shakespeare zoekt zangers

Op 14 oktober zong Vught Vocaal in DePetrus, als onderdeel van het Elbrimale Musicale evenement ‘Poëzie in DePetrus’. De recensie en de reacties waren enthousiast.

Volgend jaar oktober bestaat Vught Vocaal 30 jaar. Om dit te vieren start het koor op 31 oktober met een nieuw en uitdagend project ‘Serenade to Music’: koorliederen op teksten van Shakespeare. Het koor zoekt zangers voor dit jubileumproject.

Vught Vocaal
Vught Vocaal bestaat op dit moment uit zo´n vijfentwintig vrouwen en mannen. Het koor zingt voornamelijk klassiek en besteedt bij de concerten veel aandacht aan de presentatie. Het repertoire is grotendeels vierstemmig en a capella, dus zonder instrumentale begeleiding. Voor een goede balans is het koor vooral op zoek naar mannenstemmen en hoge sopranen.

Open repetitie
Op woensdag 31 oktober is er een open repetitie in de Speeldoos in Vught, onder leiding van Cora van Rijn, al 25 jaar de enthousiaste dirigent van Vught Vocaal. Belangstellenden kunnen daar kennismaken met het koor en het Shakespeareproject dat dan van start gaat. U bent welkom vanaf 20.00 uur. De open repetitie zelf begint om 20.15 uur en duurt tot 22.15 uur. Bent u benieuwd? Ga dan naar de open repetitie en ervaar de magie van samenzang! De repetities zijn komend jaar elke woensdag van 20.15 tot 22.15 uur in de Speeldoos (met uitzondering van de schoolvakanties). Voor meer informatie, mail naar secretaris@vughtvocaal.nl of bel Louis Wetzer: 073- 6565611.

Kijk ook bij

Volkskerstzang in ‘Het Huis van Brabant’

Op zondag 11 december a.s. zal voor de 32e keer de Volkskerstzang (VKZ) plaatsvinden in …