Sensationele start Sjors Sportief & Sjors Creatief Vught

Vanaf de kick-off op 19 september stond de teller na één dag al op ruim 350 inschrijvingen. Wat een ongekend succes! Inschrijven is nog het hele schooljaar door mogelijk.

Dansen, Freerunning, Hockey, Judo, Lasergamen, Scouting, Turnen, Tennis & Boksen hadden binnen enkele minuten enorm veel inschrijvingen. Aan de creatieve kant waren Boltaartjes versieren, Muziek Maken, Mozaïeken, Tekenen & Schilderen heel populair. Kinderen krijgen het advies om de website www.sjorssportief.nl goed in de gaten te houden, want er worden in verband met doorslaand succes ook nieuwe cursussen aangeboden. Het hele schooljaar kan er gewoon nog ingeschreven worden.

Het verbinden van kinderen aan sport en cultuur is een van de speerpunten uit het gemeentelijk beleid. ‘Sjors Sportief & Sjors Creatief’ is een van de projecten die de gemeente Vught, MOVE Vught en Plaza Cultura inzetten om hun beleidsdoelen te behalen op het gebied van sport en cultuur. Het blijkt een succesvolle formule om kinderen van de basisschoolleeftijd te enthousiasmeren voor sport en cultuur.

Kijk ook bij

Vughterstede verwelkomt Buurtverbinders

Samen bouwen aan een levendige gemeenschap Wat zijn ze toch allemaal aan het doen bij …