Seniorenbus Vught rijdt gratis naar priklocatie coronavaccin

Senioren uit Vught kunnen vanaf deze week voor een coronavaccin terecht in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. Dankzij een financiële ondersteuning van de gemeente kan de Seniorenbus alle 60+-ers die daar een oproep voor krijgen, gratis van deur tot deur vervoeren naar die priklocatie. De oproepen worden in volgorde van leeftijd verstuurd (van oud naar minder oud). Dit aanbod geldt dus zowel voor abonnees van de Seniorenbus als voor niet-abonnees.

Omdat de Sniorenbus het vervoer coronaproof willen doen, kunnen per rit niet meer dan 3 of 4 personen (als er 2 per huishouden meegaan) worden vervoerd. En omdat ook de reguliere vervoersverzoeken door blijven lopen, kunnen maar een paar bussen worden vrijgemaakt voor dit speciale vervoer. De Seniorenbus gaat er dan ook vanuit dat u alleen een beroep op dit vervoer doet als u niet zelf in uw vervoer kunt voorzien.

Zodra u weet op welke dag en welke tijd u een afspraak hebt, kunt u bellen en dan wordt u ingepland. Uitgangspunten: u kunt zelfstandig in- en uitstappen en in de bus is het dragen van een mondkapje verplicht.

Voor reserveringen kunt u op werkdagen tussen 9.00 en 13.00 uur bellen naar de Seniorenbus Vught: 073-711 3191. Voor meer informatie over de Seniorenbus Vught kunt u een kijkje nemen op www.seniorenbusvught.nl.

Kijk ook bij

Lezing over zonsverduisteringen en andere eclipsen

Op donderdag 27 juni geeft Urijan Poerink bij Sterrenwacht Halley in Vinkel een publiekslezing over …