‘Seniorenbus’ maakt kans op mooie donatie van KRO-NCRV

KRO-NCRV is gestart met ‘Actie Warm Hart 2019’. De Seniorenbus Vught is voorgedragen en geaccepteerd als goed doel voor deze actie. Het maakt daarmee kans op een donatie van 10.000, 5.000 of 2.500 euro.

De Seniorenbus Vught is een van de deelnemers aan ‘Actie Warm Hart’. De stichting wil zoveel mogelijk stemmen werven om de vrijwilligers een keer in het zonnetje te kunnen zetten. Vindt u dit ook een goed idee? Stem op de Seniorenbus via onderstaande link, één stem per mailadres. Jozef Kok, lid van het bestuur van de Seniorenbus Vught vertelt waarom juist dit goede doel een financieel steuntje in de rug van de KRO-NCRV verdient: “Onze ruim 70 vrijwilligers doen dagelijks hun best om de oudere senioren van Vught die zelf geen vervoer meer hebben, van deur tot deur, veilig en vertrouwd te brengen naar elk gewenst adres in Vught, naar het JBZ of het station van ’s-Hertogenbosch. Zij doen dit bijvoorbeeld als chauffeur, begeleider of planner. U helpt ons enorm door te stemmen op het door ons ingezonden goede doel!” Dit kan op: www.kro-ncrv.nl/warmhart/stichting-seniorenbus-vught

KRO-NCRV schenkt 10 euro voor elk nieuw lid
KRO-NCRV organiseert deze actie, omdat zij gelooft in een samenleving waarin plek is voor iedereen. Een samenleving die draait om iets minder ‘mij’ en iets meer ‘wij’. KRO-NCRV draagt zelf ook een steentje bij en doneert 10 euro aan de Seniorenbus voor elk nieuw lid dat zich aanmeldt via de actiepagina. U steunt de Vughtse stichting dus ook door lid te worden via de actiepagina. Het lidmaatschap kost eenmalig 6 euro en stopt automatisch na één jaar. Maar u kunt ook gewoon op de Seniorenbus stemmen via de knop ‘Stem’.

Kijk ook bij

13 december kerstmarkt Robert Coppes Stichting in Vught

‘Coppes Couleur’, de dagbesteding voor blinde en slechtziende volwassenen van de Robert Coppes Stichting in …