Seniorenbus en ANWB AutoMaatje op Proef Vught

Ook dit jaar is de Seniorenbus Vught present op ‘Proef Vught’. De organisatie staat daar op 2 april met de bekende bus, maar ook met de nieuwe aanwinst: de elektrische auto. U kunt hier alles te weten komen over het gebruikmaken van de bus en hoe u abonnee of vrijwilliger kunt worden.

Tevens wordt u alles verteld over ANWB AutoMaatje Vught. Deze vervoerservice is sinds 2020 actief in de gemeente Vught en vanaf dit jaar is de uitvoering onder beheer van de Seniorenbus Vught. In korte tijd is AutoMaatje Vught enorm gegroeid en niet meer te missen voor de deelnemers.

Warm hart voor Seniorenbus Vught?
De Seniorenbus Vught is sinds 2015 actief in Vught en heeft inmiddels meer dan 115.000 ritten verzorgd voor ouderen in de gemeente Vught (Vught, Helvoirt en Cromvoirt). De Seniorenbus kan dit doen door o.a. subsidie van de gemeente Vught, sponsoring en donaties. Dit is noodzakelijk om te blijven rijden en daar is veel geld voor nodig. Om de ‘bus’ én de ouderen in de gemeente Vught te ondersteunen kunt u ‘Vriend van de Seniorenbus’ worden. Vrienden doneren jaarlijks een bijdrage. Eenmalig doneren kan natuurlijk ook.

Sponsoring
Veel bedrijven hebben een reclame-uiting op één of meerdere bussen laten aanbrengen. Met de 50.000 kilometer die de bussen jaarlijks rijden een optimale mogelijkheid voor meer zichtbaarheid van uw bedrijf. Wilt u ook sponsoren, neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken. Alle reden om onze stand te bezoeken op ‘Proef Vught’; de Seniorenbus staat op het Marktveld, tegenover Hamers. Meer informatie vindt u op seniorenbusvught.nl en automaatjevught.nl.

Kijk ook bij

Prinses Beatrix Spierfonds zoekt collectanten

Van 8 tot en met 14 september 2024 vindt de jaarlijkse collecte van het Prinses …