Scouting Vught-Noord verkoopt kerstbomen

Zaterdag 8 december vanaf 08.00 uur staan de scoutingvrijwilligers weer op de bekende locaties in Vught voor u klaar met prachtige kerstbomen. Neem de gezelligheid van een verse kerstboom in huis en steun daarmee direct de actieve scoutingclub.

De scouting heeft opnieuw mooie blauwsparren, die erom bekend staan hun naalden langer vast te houden. De kerstbomen zijn met zorg uitgezocht en vers voor u gestoken. Zaterdag staan leden en leiding vanaf 08.00 uur voor u klaar op de volgende locaties: Karwei Vught, Taalstraat (Deken van Oss-straat), Moleneindplein (naast Jumbo) en Lidl Vught. Als u de boom niet zelf kunt meenemen, dan zijn de scouts graag bereid om de boom thuis te bezorgen. Kom op tijd, want op=op. Met de aankoop van een kerstboom steunt u het vrijwilligerswerk van Scouting Vught-Noord voor de Vughtse jeugd. Zo snijdt het mes aan twee kanten: u hebt een mooie kerstboom en Scouting Vught-Noord krijgt financiële ondersteuning om activiteiten voor de jeugdleden te organiseren.

Scouting staat voor uitdaging
Wekelijks vinden deze activiteiten plaats in de blokhut van Scouting Vught-Noord aan de Loonsebaan in Vught. Er zijn 10 op leeftijd gebaseerde speltakken en iedereen vanaf 5 jaar oud kan meedoen! Bij scouting ontmoet je je beste vrienden en leer je spelenderwijs sociale en praktische vaardigheden waarvan je een leven lang plezier hebt! Meer informatie of voor het maken van een afspraak om eens te gaan kijken, vindt u op de website van Scouting Vught-Noord. Meer informatie over Scouting Vught-Noord is te vinden op: www.scoutingvughtnoord.nl.

Kijk ook bij

Light on Labs zet digital design, grafiek, glas en keramiek in de spotlights

Vrijdag 1 en zaterdag 2 december Den Bosch Onder de noemer ‘Light on Labs’ slaan …