Schrijf je nu in voor het Eurotoernooi

Op 20 maart begint de 23e editie van het Eurotoernooi. Een open toernooi voor jong en oud en de ideale aftrap van het nieuwe tennisseizoen. Want zoals we buiten af en toe al kunnen merken, begint het voorjaar zich aan te dienen. Dat betekent ideaal tennisweer! Tot en met 26 maart is tennisvereniging Wolfsbosch het toneel voor ruim 350 sportievelingen.

Het Eurotoernooi onderscheidt zich doordat er zo veel verschillende tennisspelers op af komen. Jong én oud, van beginnend tot zeer goed! Senioren met een speelsterkte tussen de 3 en 10 kunnen zich inschrijven. Voor hen worden de wedstrijden dit jaar ingedeeld op actuele rating. Het voordeel hiervan is dat je dan tegenstanders treft die een rating hebben die in de buurt van de jouwe ligt. Ook heeft het toernooi dit jaar voor het eerst een 55+ categorie (HD7, DD7). Voor de jongere spelers zijn de categorieën rood, oranje, groen, 14+ en 17+.

Thema Zweden
Naast sportieve en kwalitatieve wedstrijden staat gezelligheid hoog in het vaandel bij de toernooiorganisatie. Ieder jaar kiest zij weer een ander land als thema. Dit jaar is Zweden aan de beurt! Rendieren staan al te trappelen en wellicht zien spelers het Noorderlicht dit jaar van wel heel dichtbij.

Nog een paar dagen om in te schrijven
Inschrijven via https://linktr.ee/tvwolfsbosch. De inschrijfkosten zijn 10 euro p.p. per onderdeel. Je kunt je inschrijven tot en met 5 maart 23.59 uur. Vill du vara med? Oftewel: doe jij ook mee?

Kijk ook bij

Inspiratiefestival Het Verhaal van Franciscus

Ingezonden mededeling Op zondag 22 oktober houden de Franciscaanse Beweging en Stadsklooster San Damiano een …