Schrijf je nu in voor het Eurotoernooi

Op 15 maart begint de 24e editie van het Eurotoernooi. Het gaat om een open toernooi en het is de ideale aftrap van het nieuwe tennisseizoen. Want het voorjaar begint zich aan te dienen. En dat betekent heerlijk tennisweer! Tot en met 24 maart is Tennisvereniging Wolfsbosch het toneel voor de strijd tussen ruim 350 sportievelingen.

Het Eurotoernooi onderscheidt zich doordat er zoveel verschillende tennisspelers op af komen. Van beginnend tot zeer goed; senioren met een speelsterkte tussen de 3 en 10 schrijven zich in. Dit jaar worden de wedstrijden weer ingedeeld op actuele rating. Zo treffen de deelnemers tegenstanders die qua sterkte dicht bij hen in de buurt liggen.

Thema Griekenland
Naast sportieve en kwalitatieve wedstrijden staat gezelligheid hoog in het vaandel bij de toernooiorganisatie. Ieder jaar kiest de organisatie een ander land als thema. Dit jaar is Griekenland aan de beurt! De organisatie is al druk bezig met het afstoffen van de lauwerkransen en de chitons.

Inschrijven tot en met 6 maart
Schrijf je in via deze link. De inschrijfkosten zijn 10 euro. Doe jij ook mee?

Tennisvereniging Wolfsbosch bestaat ruim 70 jaar en heeft meer dan 1000 leden. De vereniging heeft 11 banen, die zich bevinden op het adres Zonneweilaan 20 in Vught.

Kijk ook bij

Martien en Jet van Broekhoven 65 jaar getrouwd

Martien (87) en Jet (86) van Broekhoven zijn op 20 juli 65 jaar getrouwd. Zij …