Schrijf je in voor het Open Podium

Wil je je instrument laten zien en horen? Dan is het Open Podium iets voor jou! Open Podium is een nieuw evenement op zondag 4 juni om 10.00 uur bij Theaterwerkplaats Novalis, Industrieweg 9c in Vught.

Iedereen is welkom om zijn of haar talent te laten zien. Of je nu zelf je instrument wil laten horen, of dat je in een duo, trio, kwartet of met meer muzikanten samenspeelt. Ook wanneer je muzikale carrière nog in de kinderschoenen staat of dat optreden voor jou kinderspel is, jíj kunt schitteren op het Open Podium! Superleuk als je één nummer kunt laten horen, dat kan vanuit je lesboek zijn of een zelfgekozen muziekstuk.
Meedoen is het belangrijkst, er wordt geen winnaar aangewezen. Dus wil jij je muzikale talent een podium geven, schrijf je dan nu in!
Inschrijven is gratis en kan tot en met 31 maart door middel van een mailtje naar jeugd@harmonievught.nl. Laat de organisatoren weten of je alleen muziek maakt of met wie je dat samen wilt doen en wat je gaat laten horen. Je ontvangt dan t.z.t. nadere informatie.

Harmonie Kunst & Vriendschap en MDM organiseren samen het Open Podium. Het wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting Het Goudhaantje.

Kijk ook bij

Foute Kerstbingo zaterdag 9 december

Een avond vol gezelligheid met glühwein, kerstmutsen, kerstmuziek, een optreden van Jack van Raamsdonk en …