Taarten proeven van de 'royals', King George III

Schrijf je in voor de Winterschool

Vanaf deze week ligt het programma van de Winterschool voor je klaar. Voor januari en februari 2019 hebben ABZ en Ouderen Samen een zeer gevarieerd programma samengesteld voor alle 55-plussers in Vught en Cromvoirt.

Je kunt een keuze maken uit maar liefst 18 gezellige, creatieve, muzikale en culinaire activiteiten. De 55-plussers gaan op pad, maar niet te ver. In de omgeving van Vught, ’s-Hertogenbosch en Helvoirt zijn mooie uitstapjes te maken. Je krijgt de kans om een kijkje te nemen achter de schermen van de Brandweer in Vught en je komt alles te weten over het carnaval in Oeteldonk. De sportievelingen kunnen kennismaken met koersbal of een mooie lange wandeltocht maken. De deelnemers kunnen op pad naar onze voorouders en gaan taarten proeven van de ‘Royals’ van de 18e eeuw.

Programma en inschrijving
Ben je nieuwsgierig geworden? Bekijk dan het volledige programma in de brochure Winterschool 2019. Deze brochure is behalve bij ABZ ook op te halen in de Rode Rik, het gemeentekantoor, WZC Theresia en Huize Elisabeth. De digitale versie kun je bekijken op www.abzvught.nl en www.ouderensamen.nl. Je kunt je aanmelden met het inschrijfformulier dat in de brochure zit. Het ingevulde formulier kun je opsturen/inleveren bij ABZ in Ontmoetingscentrum DePetrus, Heuvel 2, 5261 EE Vught. Inschrijven kan ook via de website van ABZ.

Meer informatie?
Voor meer informatie kun je kijken op www.ouderensamen.nl of www.abzvught.nl of bellen met telefoonnummer 073-6572000.

Kijk ook bij

Kom gratis luisteren naar een mooi verhaal

Voorleeslunch Dit jaar wordt de tiende editie van ‘De Nationale Voorleeslunch’ gehouden. Ter gelegenheid hiervan …