Schrijf je in voor de Winterschool Vught

Vanaf 20 januari tot 15 februari kunnen de 55-plussers uit Helvoirt, Cromvoirt en Vught weer deelnemen aan de Winterschool. Maar liefst 4 weken lang worden allerlei activiteiten gehouden voor de inwoners. Dit mooie evenement wordt georganiseerd door ABZ en Ouderen Samen. Op woensdag 4 januari gaat de inschrijving van start.

“Wij vinden het belangrijk dat vooral in de winter contacten kunnen worden onderhouden door onze senioren”, licht Karin Mooren van Ouderen Samen toe. Staycie van Gogh van ABZ is het daar helemaal mee eens: “Wij vinden het fijn dat onze 55-plussers elkaar kunnen ontmoeten tijdens de activiteiten van de Winterschool.”

Gevarieerd programma
Er staat weer een gevarieerd aanbod klaar voor de senioren. Op vrijdag 20 januari vindt de muzikale start van de Winterschool plaats met songs uit de jaren 1960 en 1970. Daarna volgt een gevarieerd aanbod aan leuke, interessante, creatieve en sportieve activiteiten. Zoals een workshop gentle yoga, waarin je helemaal tot rust komt. Of een rondleiding bij Cor Unum, waar je uitleg krijgt over de totstandkoming van de mooie keramische kunstobjecten. Ben je minder goed ter been? Dan staat er voor jou een gezellige lunch op het programma of je kunt genieten van een mooie klassieke film met aansluitend diner.

Programmaboekje
In de week voor kerst is het programma klaar en kun je alle activiteiten inzien. De programmaboekjes liggen dan op de volgende locaties: in Vught bij DePetrus, BSV, De Rode Rik 2.0, het gemeentekantoor, WZC Theresia en Huize Elisabeth. In Cromvoirt bij The Battle Axe en de Sint-Lambertuskerk. In Helvoirt bij HelvoirThuis. De digitale versie is vanaf 4 januari te bekijken via de websites van ABZ (www.abzvught.nl) en Ouderen Samen (www.ouderensamen.nl).

Inschrijven
Op woensdag 4 januari om 10.00 uur gaat de inschrijving van start. Dit jaar zit er géén apart inschrijfformulier bij het programma. Je kunt je alléén inschrijven via de website van ABZ. Vind je dat lastig? Dan staan de medewerkers van de Winterschool voor je klaar om je te helpen met het inschrijven op 4 januari van 10.00 tot 12.00 uur in DePetrus in Vught en van 14.00 tot 16.00 uur in het HelvoirThuis in Helvoirt. Op 5 januari van 14.00 tot 16.00 uur in Jeugd- en Jongerencentrum Elzenburg in Vught. Wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar info@abzvught.nl of bel tussen 09.00 en 12.30 uur met 073-6572000.

Kijk ook bij

N65 richting Tilburg dicht

Vanmiddag (woensdag 21 februari) zijn twee vrachtwagens op elkaar gebotst op de N65 ter hoogte …