Schoolvoetbaltoernooien Vught

De kinderen van de basisscholen uit Vught en Cromvoirt zijn al jaren bekend met de schoolvoetbaltoernooien bij de Zwaluw. Zelfs hun ouders hebben vroeger, toen zij nog op de basisschool zaten, met veel enthousiasme deelgenomen. En nu zijn zij de coaches van de teams.

De laatste jaren organiseert Zwaluw V.F.C. het schoolvoetbaltoernooi samen met MOVE Vught. Een vruchtbare samenwerking, die mooie activiteiten oplevert. Dit jaar is gekozen voor een andere opzet van het schoolvoetbaltoernooi. De eerste twee woensdagen stonden in het teken van de kwalificaties. De beste teams van de poules kwalificeren zich voor de finaledag die plaatsvindt op woensdag 17 april. Wil je alle finalisten komen aanmoedigen, de sfeer van de geweldige finaledag komen proeven en weten wie er door mogen naar de Regiofinales, kom dan naar Zwaluw V.F.C. (Sportpark Bergenshuizen), De Kikvorsch 5, te Vught.

Zit je in groep 1 t/m 4, dan moest je tot dit jaar nog wachten voordat je kon deelnemen aan het schoolvoetbaltoernooi. Maar dat is veranderd! Samen met SV Real Lunet organiseert MOVE Vught het schoolvoetbaltoernooi voor de groepen 1 t/m 4. Dat hier behoefte aan is, blijkt wel uit het aantal inschrijvingen. Hierdoor hebben we het toernooi moeten opsplitsen in twee speeldagen. De kinderen uit groep 3-4 spelen op woensdag 8 mei en de kinderen uit groep 1-2 spelen op woensdag 15 mei. Wil je komen kijken naar het talent én vooral de speelvreugde van de kinderen, kom dan zeker kijken bij SV Real Lunet, Sportpark Bergenshuizen, De Kikvorsch 1, te Vught.

Kijk ook bij

Kerstconcerten Kerstkoor Boxtel

De Vereniging Kerstkoor Boxtel zal dit jaar twee kerstconcerten verzorgen. U bent van harte welkom …