Schaken zet jong en oud aan ’t denken

In september start schaakvereniging ‘De Vughtse Toren’ het nieuwe seizoen. De club verzorgt een gevarieerd aanbod aan schaakactiviteiten; voor beginnende én ervaren schakers.

Schaken is ‘booming’. Een spel voor jong tot oud. Je kunt schaken achter een bord, online (tegen de hele wereld), maar ook op straat. De vereniging verzorgt een jeugdopleiding, maar begeleidt ook graag volwassenen. De Vughtse schaakvereniging streeft ernaar om juist jong-volwassenen en ouders de regels en strategieën van het schaakspel goed aan te leren. Binnen de club is ruimschoots ervaring aanwezig om je spel naar een ‘strijdvaardig’ niveau te brengen. Doe je eerste zet: word lid; en er gaat een wereld voor je open! Vanaf september schaakt de vereniging elke woensdagavond. Er wordt ook gespeeld in toernooien en tegen andere verenigingen. Belangstelling? Meld je aan bij: Tonschaakt@ziggo.nl.

Algemene ledenvergadering
Woensdag 30 augustus om 20.00 uur houdt ‘De Vughtse Toren’ de algemene ledenvergadering in Jeugd- en Jongerencentrum Elzenburg, Lidwinastraat 12c, 5262 EP in Vught.

Kijk ook bij

Geef jouw sportkleding een tweede kans

Na de zomervakantie wordt voor de 6e keer de Sportkleding Weggeefbeurs gehouden. Vanaf april is …