Sander van den Hout 25 jaar bij Patisserie de Rouw

Patisserie De Rouw is continu bezig om de huidige consument, ook in deze onzekere coronatijden, dé toegevoegde waarde te blijven bieden. Een uitzonderlijk goed patisserieproduct, een correcte service in een veilige omgeving is de basis van vertrek. Digitale transformatie, duurzaam ondernemen, het bieden van de mogelijkheid tot veilig winkelen en afhalen bij het pick-up-point van de online-bestellingen en uiteraard continue productinnovatie zijn belangrijk.

Hoe verder De Rouw zich verdiept in de digitale transformatie en verduurzaming blijkt dat één ding van onschatbare waarde is: persoonlijke aandacht! Hét voorbeeld daarvan is ambachtelijke banketbakker Sander van den Hout, een vakman pur sang die al 25 jaar opgewekt en enthousiast de klanten van Patisserie de Rouw voorziet van de meest mooie banketproducten. In de loop der jaren heeft hij zich ontwikkeld tot een van de beste vakmensen van Nederland. Met zijn vakmanschap en enthousiasme voor het mooie patisserieproduct levert hij vele geluksmomenten voor de klant. Hij is al 25 jaar trouw verbonden aan de Vughtse patisserie.

Arthur de Rouw: “Wij zijn Sander dankbaar voor zijn inzet en toewijding in de afgelopen jaren en wensen hem heel veel geluk en gezondheid toe. We hopen nog vele jaren op zijn grote inzet en toewijding te mogen blijven rekenen.”

Kijk ook bij

Kofferbakverkoop bij D’n Hop Boxtel

D’n Hop houdt op zondag 7 mei van 10.00-15.00 uur de eerste editie van de …