‘Samenspel’: elke week 2 uurtjes improviseren

De leden van ‘Samenspel’ zijn op zoek naar mensen die het, net als zij, leuk vinden om spontaan theater te maken. Theaterdocenten Jojo Heesbeen en Jan Roosen hebben elke week weer nieuwe situaties in gedachten om te laten uitspelen. Om mee te doen heb je helemaal geen toneel- of theaterervaring nodig, maar het mag gerust. De leden variëren in leeftijd van 21 tot 84.

Er wordt heel wat afgelachen op de donderdagavond, maar soms is er ook ruimte voor wat serieuzere situaties. Als je het leuk vindt om ter plekke een rol te mogen invullen, moet je zeker een keertje langskomen. Je geest wordt wekelijks geactiveerd met concentratiespelletjes en je mag ook zelf met ideeën komen om gezamenlijk neer te zetten. Plezier staat voorop en na afloop is er de mogelijkheid om met een drankje nog wat na te praten.

Op donderdag 12 mei kun je tijdens de open avond zelf komen bekijken of Samenspel iets voor jou is. Samenspel improviseert elke donderdag van 20.00 tot 22.00 uur in Jeugd- en Jongerencentrum Elzenburg, Lidwinastraat 12C in Vught. Wil je nu al wat meer weten, stuur dan een mailtje naar roosenwater@online.nl of heesbeen.jacg@gmail.com of bel naar 06-55686586.

Kijk ook bij

Politie waarschuwt voor nepagenten

De politie Oost-Brabant krijgt steeds meer meldingen van oplichters die zich voordoen als medewerkers van …