Home / Algemeen / Samen voorbereiden op de oliebollenveldloop
Patisserie De Rouw

Samen voorbereiden op de oliebollenveldloop

De ‘oliebollenveldloop’ vindt jaarlijks plaats op 31 december op zorgpark Voorburg in Vught. Dit is een hardloop- en wandelevenement waaraan iedereen op eigen niveau kan deelnemen. Je kunt kiezen voor de kidsrun (1 km), het wandelparcours (2,5 of 5 km) dat rolstoelvriendelijk is en de trimloop (5, 10 of 15 km). Voor meer informatie kun je terecht op www.oliebollenveldloop.nl.

Wil jij je, met hulp van MOVE Vught, voorbereiden op de oliebollenveldloop? Ga dan op maandag van 13.00 tot 13.30 uur naar het mooie en natuurrijke terrein van zorgpark Voorburg. Verzameld wordt bij gebouw de Weverij in de Stenen Hut, Watertorenlaan 15, 5162 LW Vught. Tijdens het wandelen doen de deelnemers een aantal oefeningen (op eigen niveau). Bewegen en dus ook wandelen is goed voor je spieren, gewrichten én je humeur! Iedereen is welkom, dus sluit gerust aan.

Autisme Spectrum Stoornis
Daarnaast biedt MOVE voor jongvolwassenen met een Autisme Spectrum Stoornis (ASS) een training aan op vrijdagavond van 19.00 tot 20.00 uur. Tijdens dit uur wordt gewerkt aan de conditie d.m.v. hardlopen en spierversterkende oefeningen. Verzamelen om 19.00 uur bij de sporthal op zorgpark Voorburg (Carillonlaan 6, 5261 LT Vught). Daarna lekker samen een uurtje aan de slag, heerlijk in de buitenlucht.

Aanmelden
De oefenmomenten voor de oliebollenveldloop zijn een initiatief van MOVE Vught en Reinier van Arkel. Kun je niet meedoen aan de oliebollenveldloop, maar wil je wel graag deelnemen aan de oefenmomenten, dan kan dat ook! Aanmelden is niet verplicht, maar mag wel. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar Tim Quik (t.quik@reiniervanarkel.nl). Je mag Tim ook mailen als je vragen hebt.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kijk ook bij

DePetrus vraagt hulp van vrijwilligers

Ingezonden mededeling Binnen Ontmoetingscentrum DePetrus werken vijf organisaties samen: bibliotheek Babel, het Vughts Museum, Stichting …