Home / Algemeen / Samen lunchen en bewegen in de Rode Rik
Patisserie De Rouw

Samen lunchen en bewegen in de Rode Rik

Zin om na de zomervakantie weer actief én gezellig aan de slag te gaan? Dan is de gezonde combinatie van samen lunchen en samen bewegen op woensdag 5 september wellicht iets voor u. U maakt om 12.00 uur samen een lunch en daarna wordt bewogen richting natuurpark ‘De Kwebben’. Wilt u thuis worden opgehaald? De Seniorenbus brengt u graag naar de Rode Rik en brengt u ook weer thuis. U bent van harte welkom! Kosten voor deelname: € 3.

“We starten om 12.00 uur met het klaarmaken van de gezamenlijke lunch”, vertelt Arno van der Lee, beheerder van de Rode Rik. “Dit gebeurt onder begeleiding van ervaren koks. Met versbereide soep, salade en een broodje.” Na de lunch start het beweeg-onderdeel tot 15.00 uur.

Spontaan contact
“Ontmoeten en bewegen is een natuurlijke combinatie”, vertelt Mike Wiersema van MOVE Vught enthousiast. “In een korte tijd ben je actief bezig en maak je snel contact met de andere deelnemers. Je hoeft elkaar vooraf niet te kennen om mee te doen. Het contact met de andere deelnemers ontstaat heel spontaan.” MOVE Vught begeleidt alle beweegactiviteiten en stemt de activiteiten af op wat de deelnemers willen en kunnen. Iedereen kan meedoen.

Doet u mee?
Neem dan contact op met Arno van de Lee, beheerder Rode Rik, om u aan te melden. Dit kan tot maandag 3 september, 12.00 uur. Arno is bereikbaar via info@roderik2.nl of telefonisch via 06-51 74 75 25. U kunt natuurlijk ook gewoon, tijdens openingstijden, een keertje binnenlopen bij de Rode Rik 2.0, Van Sonsstraat 49a te Vught (www.roderik2.nl). U kunt maandelijks aan deze activiteit deelnemen. De volgende keren zijn: 3 oktober, 7 november en 5 december.

Vervoer
Wilt u ook graag deelnemen, maar is het vervoer een probleem? De Seniorenbus ondersteunt dit initiatief en kan uw vervoersprobleem oplossen (€ 0,50 voor leden en € 1 voor niet-leden). U kunt de Seniorenbus bereiken via telefoonnummer (073) 711 31 91.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kijk ook bij

Wekelijkse wandel- of fietschallenge voor Brabanders met beperking of aandoening

Om mensen met een beperking of chronische aandoening te stimuleren te gaan wandelen of fietsen …