Samen kerst vieren aan een EngelenTafel

Een warme kerstavond met oprechte aandacht voor mensen die anders alleen zouden zijn. Dat is het doel van de EngelenTafel. Iedereen kan meedoen: jong, oud, arm, rijk. De EngelenTafels zijn voor iedereen.

Initiatiefnemer Jeannette Saatrube: “Met de EngelenTafel willen we bereiken dat zo veel mogelijk mensen die anders alleen zouden zijn, blij worden gemaakt met een gezellig én lekker huiselijk samenzijn met kerst.” Er zijn al veel EngelenTafels die in Vught en omgeving georganiseerd worden en er zijn al aanmeldingen van mensen die graag te gast willen zijn met kerst, maar er zijn nog plaatsen beschikbaar! Je bent te gast bij mensen thuis, waar je met elkaar kerst viert. Samen met andere gasten; bijvoorbeeld een jonge alleengaande moeder wiens kinderen met kerst niet bij haar zijn, een vrijwilliger van de Vincentiusvereniging, een oudere alleenstaande man, een slechtziende vrouw. Een gemêleerd gezelschap! Saatrube: “Dus ken jij of ben jij iemand die graag te gast wil zijn aan een EngelenTafel op kerstavond, 1e kerstdag of 2e kerstdag? Laat het ons weten en we zoeken een passende plek voor je.”

Jouw eigen EngelenTafel?
Iedereen kan meedoen aan De Engelentafel; ruimte in je hart en aan je eettafel zijn de enige vereisten. Met de ervaringen van afgelopen jaar zijn er promotiepakketjes met uitgebreide informatie beschikbaar. Meer informatie daarover vind je op de website www.engelentafel.nl. Jeannette: “Met de EngelenTafel maken we samen kerst vieren voor iedereen mogelijk. Wil jij dat ook of ken je iemand wie het aanspreekt? Laat het dan weten en dan zoeken we een warm plekje aan een gezellige kersttafel voor je.” Wil je meer weten over de EngelenTafel en eens kijken of het ook iets voor jou is? Ga dan op zaterdag 8 december tussen 11.00 en 13.00 uur naar DePetrus, Heuvel 2 in Vught. Of kijk op www.engelentafel.nl, bellen kan naar 06-55331113 en via mail aan engel@engelentafel.nl.

Kijk ook bij

Volkskerstzang in ‘Het Huis van Brabant’

Op zondag 11 december a.s. zal voor de 32e keer de Volkskerstzang (VKZ) plaatsvinden in …