Samen eten maakt alles mooier

‘EET met je hart’ kan en mag weer ontmoetingen organiseren voor kwetsbare ouderen. De organisatie is daar ongelooflijk blij om en ouderen zijn er echt aan toe. Om zoveel mogelijk ouderen lokaal weer te laten meedoen, is maandag 1 november samen met meer dan 40 horecazaken en foodondernemers uit ’s-Hertogenbosch en Vught opnieuw de actie ‘EET met je hart’ van start gegaan.

Uit eten gaan staat voor samen zijn, samen genieten en samen ondernemen. Liefde en vriendschappen vieren, genieten van elkaars gezelschap, lekker eten met een drankje. Voor veel zelfstandig wonende ouderen is dit niet vanzelfsprekend. Met iedere bijdrage aan ‘EET met je hart’ organiseert stichting Met je hart ’s-Hertogenbosch en Vught ontmoetingen voor ouderen in deze gemeenten. Zodat ook ouderen kunnen genieten van elkaars gezelschap aan een stamtafel of tijdens een ontmoeting.

Met de euro die je doneert bij een bezoek aan de deelnemende horecazaken, brengt ‘Eet met je hart’ mensen bij elkaar. Help mee en steun de campagne met jouw euro. Want samen maken we het leven van onze buren, dorps- en stadsgenoten mooier. Dat wil jij toch ook? Eet daarom met je hart bij een van de trouwe horecapartners of foodondernemingen tot en met zondag 12 december.

Lokaal de eenzaamheid verzachten
De EET met je hart-campagne wordt in ’s-Hertogenbosch en Vught omarmt door meer dan 40 horecapartners en lokale foodondernemers. Samen halen zij tijdens de campagne zoveel mogelijk geld op, zodat de stichting voor onze ouderen structureel het verschil kan blijven maken. Met als doel: lokaal gevoelens van eenzaamheid verzachten. Juist nu zo ontzettend belangrijk! Stichting Met je hart maakt het verschil tussen vergeten worden en aandacht krijgen. Dat doet ze voor ruim 2.300 kwetsbare ouderen in 38 gemeenten met ruim 1.000 vrijwilligers.

Vughtse deelnemers
In Vught doen 10 ondernemingen mee aan de actie: Beleef, De Rosier, Die Twee, Hemels, L’osteria Ciao Bella, Mae, Noble Kitchen, Onder Ons, Vigor en Poelier Dekkers. De andere deelnemers uit de regio zijn te vinden op de site: metjehart.nl.

Kijk ook bij

Extra maatregelen om PI Vught en omgeving te beveiligen

Op verzoek van de lokale driehoek (Openbaar Ministerie, politie, PI Vught en gemeente Vught) heeft …