Samen eten in Vught, gezond en gezellig

In Vught en Cromvoirt zijn er diverse locaties waar u voor een betaalbare, vers bereide maaltijd kunt aanschuiven. Een mooie kans om gezond en gezellig samen te eten. In een serie van vier artikelen vertellen deelnemers over hun ervaringen. Deze keer: (W)etenstijd.

Annie van de Berg is een van de trouwe bezoekers die graag aanschuift bij de maaltijden en de lezing. Enkele jaren geleden overleed haar echtgenoot en de kinderen wonen niet bij haar in de buurt. Annie vertelt oprecht: “Het was best spannend om de eerste keer, helemaal alleen, bij vreemden aan te schuiven aan tafel. Ik voel mij nu erg prettig bij de maaltijden en de lezingen in Wzc Theresia en Huize Elisabeth. Inmiddels heb ik daar ook enkele vaste contacten en zelfs vrienden aan overgehouden.” Annie geniet van de heerlijke maaltijden, de aansluitende lezing en het aangename gezelschap. Zij vervolgt: “De tafels zijn altijd mooi aangekleed. Met kerst heb ik genoten van de mooie kerstversiering en afgelopen zomer van de gezellige barbecue met de ijskar. Ik verheug me iedere keer weer op de maaltijd en het gezelschap.” Annie benadrukt de toegewijde zorg van alle vrijwilligers en medewerkers die de gasten welkom heten en hen wegwijs maken.

Wilt u ook deelnemen?
Twee avonden per maand wordt ‘(W)etenstijd’ georganiseerd en tweemaandelijks op zondagmiddag bij Visio de Vlasborch. Voor aanmelden en betaling, meldt u zich bij ABZ. Telefoon: (073) 657 2000. Wilt u deelnemen aan een van de andere eetmogelijkheden die er zijn in Vught? Kijk op www.socialekaart.vught.nl onder Samen eten, maaltijden.

Seniorenbus
Geen vervoer? De seniorenbus rijdt ook voor (W)etenstijd. De prijs voor leden is € 0,50 en voor niet-leden € 1 per rit. Bel voor meer informatie de Seniorenbus: 073 – 711 31 91.

Kijk ook bij

Het is bijna tijd voor de Vughtse Cultuurweek 2023

Ingezonden mededeling De Vughtse Cultuurweek 2023 staat weer voor de deur. Dit jaar zal de …