Samen eten in De Rode Rik

Heerlijk, makkelijk en betaalbaar

Eindelijk kan er weer samen gegeten worden in De Rode Rik. Bezoekers keken er reikhalzend naar uit. Voor de gezelligheid, het praatje en natuurlijk de verantwoorde maaltijd die elke dinsdagmiddag en donderdagavond tegen een betaalbare prijs wordt aangeboden. Een heerlijke, vers gemaakte maaltijd, afgestemd op het seizoen. “Het is altijd gezellig, echt een middagje of avondje uit.”

“Samen eten is voor veel mensen gezellig”, vertelt Arno van der Lee, beheerder van De Rode Rik. “Zeker nu het weer kan. Er ontstaan spontaan vaak leuke gesprekken en contacten.” Voor 4 euro kunt u op dinsdagmiddag om 12.00 uur een heerlijke hoofdmaaltijd eten. En op donderdagavond kunt u voor 4,25 euro een hoofdmaaltijd en nagerecht eten en genieten van een heerlijk kopje koffie na afloop. Op donderdagavond wordt de maaltijd om 17.30 uur geserveerd.

Eet u mee?
Wilt u mee-eten? Leuk! U kunt u hiervoor, tijdens openingstijden, aanmelden bij De Rode Rik. U kunt dan ook meteen met een pinpas betalen. Voor de maaltijd op dinsdag graag voor vrijdag 12.00 uur en de maaltijd voor donderdag graag voor dinsdag 17.00 uur. Dit in verband met de voorbereidingen. Uiteraard is het mogelijk om voor meerdere weken tegelijk in te tekenen.

Kijk ook bij

Foto-expositie ‘KNIL & Maluku’ in Barak 1B vanaf 9 juli

Voor de foto-expositie ‘KNIL & Maluku’ portretteerde Ton Toemen een aantal oud-militairen van het Koninklijk …