Samen eten in De Rode Rik

Wat is het fijn dat er weer samen gegeten kan worden in De Rode Rik. Bezoekers keken er reikhalzend naar uit. Voor de gezelligheid, het praatje en natuurlijk de verantwoorde maaltijd die elke dinsdagmiddag en donderdagavond tegen een betaalbare prijs wordt aangeboden. Een heerlijke vers gemaakte maaltijd, afgestemd op het seizoen. “Het is altijd gezellig, echt een middagje of avondje uit.”

“Samen eten is voor veel mensen gezellig”, vertelt Arno van der Lee, beheerder van De Rode Rik. “Zeker nu het weer kan. Er ontstaan spontaan vaak leuke gesprekken en contacten.” Voor 4 euro kun je op dinsdagmiddag om 12.00 uur een heerlijke hoofdmaaltijd eten. En op donderdagavond om 17.30 uur kun je voor 4,25 genieten van een hoofdmaaltijd, nagerecht en een heerlijk kopje koffie na afloop.

Menu
De komende weken staat op het menu: donderdag 2 juni nasi goreng, atjar tjampoer, saté; dinsdag 7 juni macaronischotel met ham en kaas en komkommersalade; donderdag 9 juni varkenslapje, witte kool met kerriesaus, gekookte aardappelen; dinsdag 14 juni blinde vink met espagnolesaus, warme appelcompote en puree; donderdag 16 juni spaghetti bolognese, rauwkostsalade; dinsdag 21 juni kippenragout met rijst, tomatensalade; donderdag 23 juni bami goreng, atjar tjampoer, saté en dinsdag 28 juni Belgische stoofschotel met Parijse worteltjes en puree.

Eet u mee?
Wilt u mee-eten? Leuk! U kunt u hiervoor, tijdens openingstijden, aanmelden bij De Rode Rik. U kunt dan ook meteen met een pinpas betalen. Voor de maaltijd op dinsdag graag voor vrijdag 12.00 uur en voor de maaltijd op donderdag graag voor dinsdag 17.00 uur. Dit in verband met de voorbereidingen. Uiteraard is het mogelijk om voor meerdere weken tegelijk in te tekenen.

Contact
Voor vragen of informatie kunt u contact opnemen met Arno van der Lee, beheerder van De Rode Rik via telefoonnummer 06- 51747525 of mailen naar: info@roderik2.nl.

Kijk ook bij

Doe mee aan de huisdier look-a-like challenge!

En win een professionele fotoshoot met je huisdier, aangeboden door knapdier.nl – Fotografie Doe samen …