Home / Algemeen / Sambaband Batedeira viert jubileum
Patisserie De Rouw
Foto: Marita van Zutphen

Sambaband Batedeira viert jubileum

De van oorsprong Vughtse sambaband bestaat dit jaar 25 jaar en viert dit jubileum op zondag 1 september met het spectaculaire ‘Samba Sunday’ in het centrum van Boxtel. Tijdens dit spektakel treden, naast uiteraard Batedeira zelf, Sambanda, Dè wel jaoo en Escola de Samba Os Malandros op.

Batedeira begon 25 jaar geleden als een club vrienden en hun familie met als uitvalsbasis, toen nog, ‘Modern’ aan het Marktveld in Vught. In de loop der jaren heeft de vereniging veel leden gekend en wisselingen gehad in repetitieruimtes. Het enthousiasme en de liefde voor de samba blijven onveranderd de basis van Batedeira! Met inmiddels meer dan 600 optredens op het conto is deze ervaren band niet meer weg te denken uit de Nederlandse sambawereld.

Boxtel Brazil
Het jubileumjaar werd al gevierd met een reünie in De Rots in Boxtel en tijdens het Kopenhagens Carnaval op 8 en 9 juni, een internationaal sambafestival waar Batedeira een van de smaakmakers was. Op 1 september kleurt Boxtel Brazil op 5 podia: Hart van Boxtel, Eetcafé De Deugniet, De Rechter, café bar Becoloth en Meneer Van Dommelen, van 14.00 tot 18.00 uur. Meer weten? Kijk op www.batedeira.nl.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kijk ook bij

Nieuwe hoofdsponsors Zwaluw V.F.C.

Van de Wiel Complete Afbouw en Mullerafbouwgroep zijn vanaf 1 juli 2020 de nieuwe hoofdsponsors …