Ruud Boeije Ridder in de Orde van Oranje-Nassau met Zwaarden

Donderdag 30 augustus reikte loco-burgemeester Pennings een Koninklijke onderscheiding uit aan luitenant-kolonel van het Wapen der Genie R.H.M. Boeije uit Voorburg. Deze feestelijke uitreiking vond plaats op de Van Brederokazerne ter gelegenheid van zijn functioneel leeftijdsontslag. Boeije is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau met Zwaarden vanwege zijn uitzonderlijke verdiensten als vastgoedspecialist voor het ministerie van Defensie.

Ruud Boeije is een autoriteit op het gebied van vastgoed, zowel binnen als buiten het ministerie van Defensie. Hij is een echte ambassadeur van Defensie voor de maatschappij en de politiek in brede zin en neemt daarin zijn verantwoordelijkheid. Verder is hij sinds 2009 oprichter, vrijwilliger en bestuurslid van het Fanfarekorps der Genie. Naast het professioneel opbouwen van het secretariaat coördineert hij de acquisitie van nieuwe optredens. Boeije heeft al vele jaren een groot aandeel in de groei en bloei van het Fanfarekorps. Verder is hij de organisator Herdenkingen van de werkgroep soldatenmonument de Binckhorst in Den Haag vanaf 2007 tot nu.

Kijk ook bij

Cursus Sterrenkunde in Den Bosch

Galaxis, de afdeling ‘s-Hertogenbosch van de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Weer- en Sterrenkunde (KNVWS), verzorgt …