Rotary-clubs planten bos

Op 25 november planten leden van 7 Rotary-clubs bomen in het gebied tussen Tilburg en Oisterwijk. De clubs ondersteunen daarmee de stichting Duurzaamheidsvallei die al jaren bezig is met groene projecten in dit schitterende groene gebied. Ter gelegenheid van het 100-jarige bestaan van Rotary in Nederland besloten de 7 clubs – 4 in Tilburg, 2 in Oisterwijk en 1 in Berkel-Enschot – om de handen in een te slaan en de aanleg van het ‘Benedictusbos’ te ondersteunen.

U kunt hierbij helpen door een kleine donatie te doen of door lekker mee te lunchen op zaterdag 25 november in Hotel de Druiventros. Voor bedrijven zijn speciale sponsorarrangementen beschikbaar. Door mee te lunchen sponsort u de aankoop van bomen voor het Benedictusbos. Kosten van de volledig aangeklede lunch zijn 39,50 euro. Dit is inclusief een glaasje bubbels, diverse broodjes, onbeperkt koffie, thee en jus d’orange. Van elke lunch gaat 20 euro direct naar de aankoop van bomen.

Mocht je niet aanwezig kunnen zijn bij de lunch: sponsor of doneer aan deze actie. Zo helpt u de Stichting Duurzaamheidsvallei met het creëren van het Benedictusbos; een afwisselend groen gebied tussen Tilburg, Berkel-Enschot en Oisterwijk, waar nog vele generaties plezier van zullen hebben.

Kijk ook bij

Prinses Beatrix Spierfonds zoekt collectanten

Van 8 tot en met 14 september 2024 vindt de jaarlijkse collecte van het Prinses …