Rondleiding over Landgoed Bleijendijk voor zakelijke klanten

26 mei zal er speciaal voor de zakelijke klanten van de landgoedproducten van Landgoed Bleijendijk in Vught een rondleiding worden gegeven, zowel over de boerderij als over de rest van het landgoed.

Vanaf 13.30 uur zal het natuurlijke houderijsysteem van de Montbéliarde kudde worden toegelicht door boer Rob Bennenbroek en boerin Marjolein van Mullekom en de eigenaren van het landgoed Karst Kooistra en Herma Winnemuller zullen de mensen meenemen op een ronde over het landgoed; langs de kruidenrijke landerijen waar de koeien grazen en de bijen vliegen. En uiteraard gaat er geborreld worden na afloop, waarbij de verschillende landgoedproducten kunnen worden geproefd. De middag duurt tot ongeveer 16.00 uur. Zo kunnen de winkeliers en horecaondernemers die de producten reeds ontdekt hebben, ook zien en ervaren waar het unieke en hoog kwalitatieve vlees, kaas, honing en sap vandaan komt.

Hebt u ook een (biologische) streekproductenwinkel of bio-streekproductenassortiment op uw menukaart en bent u op zoek naar hoogwaardig biologisch rundvlees, jonge of belegen kaas, lokale honing, appelsap of appel-perensap, neem dan contact op via info@bleijendijk.nl en kom meer te weten over de achtergrond van deze  producten. Voor meer informatie over Landgoed Bleijendijk of de Boerderijwinkel: www.bleijendijk.nl,

Kijk ook bij

Taalvrijwilliger worden?

In de gemeente Vught hebben ongeveer 3.000 inwoners moeite met taal, rekenen of digitale vaardigheden. …