Robert Coppes Stichting zoekt ondernemende vrijwilligers

Heb jij wat tijd over en spreekt het je aan om samen met blinde en slechtziende mensen te koken, wandelen of bingo te spelen? Dan is de Robert Coppes Stichting in Vught op zoek naar jou!

De Robert Coppes Stichting ondersteunt mensen met een visuele beperking en bijkomende problemen. Het is voor hen vaak lastig om een geschikte vrijetijdsbesteding te vinden en nieuwe mensen te ontmoeten. De vrijetijdsclub van de stichting organiseert een gevarieerd aanbod van activiteiten waarvoor cliënten zich kunnen aanmelden. De inzet van vrijwilligers is bij de uitvoering onmisbaar. De stichting is op zoek naar mensen die het leuk vinden om hierbij, met enige regelmaat en op vrijwillige basis, te ondersteunen. Het is belangrijk en dankbaar werk dat je samen met hun professionals uitvoert. Alle hulp is welkom. Ben je meer geïnteresseerd in het persoonlijk begeleiden van een cliënt? Ook dat kan. Er wordt dan samen gekeken naar de mogelijkheden.

Als vrijwilliger aan de slag
Alle zaken rond vrijwilligerswerk zijn bij de Robert Coppes Stichting goed georganiseerd. Zo ervaar je tijdens een blindlooptraining wat het betekent om te leven met een visuele beperking. Daarnaast kunnen vrijwilligers met vragen altijd terugvallen op medewerkers van de stichting. Wil je activiteiten ondersteunen of heb je nog vragen? Neem dan contact op met: Robert Coppes Stichting, Coördinator vrijetijdsbesteding Monique van den Heuvel, telefoon 073- 6579157 of via e-mail: mvdheuvel@robertcoppes.nl. Meer informatie over de Robert Coppes Stichting vind je op www.robertcoppes.nl.

Kijk ook bij

Jong talent exposeert in Museum Boxtel

Van 20 april tot en met 30 juni is in Museum Boxtel de expositie ‘MUBO …