Peter en Eduard Strang. Foto: Ruud Strobbe

Rob de Vree, zwaargewicht bij Mondial Eduard Strang

Verhuisbedrijf Mondial Eduard Strang uit Vught heeft de afgelopen tijd diverse mooie momenten gevierd. Zo werd met Rob de Vree een nieuwe medewerker verwelkomd en vierde eigenaar Peter Strang zijn 70e en zijn neef Eduard zijn 50e verjaardag.

“We zijn ontzettend blij met de komst van Rob de Vree naar ons bedrijf. Hij gaat o.a. de planning verzorgen. De verhuisbranche is een vakgebied waar hij meer dan 25 jaar ervaring in heeft”, vertelt Mathijs Keukelaar van Mondial Eduard Strang. Rob wordt in de verhuiswereld beschouwd als een zwaargewicht en dat is niet zomaar. Hij werkte in verschillende hoedanigheden voor grote bedrijven, waar hij onder meer zendingen voor het Amerikaanse leger en het Canadese leger verzorgde en kent de vele facetten van het verhuisvak. Daarnaast ontwikkelde en implementeerde hij software voor verhuisbedrijven. “Rob is een medewerker met een geweldige knowhow, iemand die zijn sporen heeft verdiend.”

Verjaardagen
Het verhuisbedrijf had de laatste tijd nog meer momenten om te vieren. Peter Strang vierde zijn 70e verjaardag. Sinds 1965 staat hij aan roer van deze vestiging. “Peter is een workaholic en zal zeker niet gaan stoppen met werken”, vertelt Keukelaar. De neef van Peter, Eduard Strang, vierde zijn 50e verjaardag. Het familiebedrijf werd 136 jaar geleden opgericht door zijn overgrootvader en naamgenoot Eduard Strang. Meer informatie over het bedrijf is te vinden op de website www.strang.nl.

Kijk ook bij

Tweede editie Queer Arts Festival in Verkadefabriek

Na een succesvolle editie in mei 2023, krijgt het Queer Arts Festival een tweede editie …